Visszatérnék, ha lenne hová!

A legfontosabb, hogy mindig találj mértéket, mert amikor nem találsz, beszélhet az is. Legyél mértékletes, de semmiképp ne legyél balga, vagy ne legyen soha a lustaság a motivációd.

Légy független és mindenki előtt anyaszült meztelen, hogy mikor bántanak, csak magadra vess, és magadat okold. Mások bűne, nem a te bűnöd, legyen az egy különleges pint, amint az arcodra az élet pírt rajzol ennek tudtában. Akinek a gúny nem talaja, az alá ásott gödörbe annak tanúja szerint esik bele.
A káröröm egy örökké tartó zuhanás. Sajnos az élet igazságtalan, így a gödörbe esvén még zuhanni is fogunk.
Ez a hatalom a miénk, az ebből fakadó tudás legyen is a másé. A minőség és a korlátoltság között nincs, a minőség és a mennyiség között a világegyetem a különbség, amit pirogás nélkül elengedni nehéz. Nem te leszel az, akiért, ezért kérek bocsánatot.

A kedved a tiéd. A hangod az enyém. A szemeid megoszthatod, az egész megint ugyancsak rólunk szólt. A néma legyen beszédes, váljék azzá, aki lenni szeretne. Az ő mosolyán is ragyogjon a nap, holott szavakat nem birtokolva, neki csak zajban
cselekedetei lehetnek. A sajnálathoz a kárt meg kellhet örvendezni. Sikert sokat kívánok hozzá. Egy élmény az élet, ki lehet még az, akiét éljük? A markomon számolom, hogy én csak egyedül lennék, vagyok. Na de úgy egyedül! Hogy magányosan, nem szeretve? Ezt akartam úgyis? Nemde!

Rovatok:

Kategóriák:

Forrás: