Mobiltelefont olcsón

MobiltelefonokTermészetesen nagy mennyiségű bóvli érkezik keletről, de az általánosítás azonnal talán hiba lenne. Az alapot erre az azolcsosag.hu kínálatában szereplő készülékek is jelentik, ahol talán Magyarországon talán egyedüliként ténylegesen jóval olcsóbban kaphatnak a ma a televízióban reklámozott telefonokhoz hasonlót.

Ha a bizalom tény egy honi vállakozással szemben, akkor azon túl, hogy nyugaton a verseny és a magas életszínvonal, a szigorú minőségellenőrzés, a kereskedelmi, export import szabályozás és a kérlelhetetlen vásárlói elvárások közt lavírozó gyártó cégek mementója jelenthet ekkora árkülönbséget a kevésbé magas árfekvésű területen előállított két hasonló megoldásokkal élő terméknél a világ két ellentétes pólusáról úgy, hogy annak minősége megfelel a fogyasztói elvárásoknak.

A viszonylag hosszú, egy hónapos várakozási idő után kínai gyártótól importált, kérésre magyarosított, az aktuális divathoz igazodó készüléket küldenek megint csak viszonylag, de alacsony szállítási költséggel. Számba venni ezt mindenképp érdemes, még akkor is ha egy hazai apróhirdető oldalon is kifogható egy egy normális keretek közt lebonyolítható adásvétel. Végezetül nem zárom ki azt sem, hogy használt gsm boltokban, hipermarketekben és még a mobilszolgáltatók kirendeltségeinek polcain, valamelyik eldugott sarokban is lehet találni megfelelő telefont.

Rovatok:

Kategóriák:

Forrás: