Egészség a tárgyak és a környezet nyomásának hatására

Ez a kerekített, néhol sarkos kifejezés a körülvevő világ megértésére összpontosít. A beszéd, a rajz, az írás a figyelem formai különbségekkel megosztott lehetőségét tartja fenn.

Az eszközhasználat sok esetben a státusz szimbolizálásában teljesedik ki, annak szolgálatában áll. A figyelem formálódása a különböző igények szerint létező tárgyak célja a kívánt eredmény elérésében hasznos.
A modern kor, a mai világ a gyors, határok nélkül széles körben végbemenő folyamatok elkötelezettje. Birtokolni nem jelent haználható tudást.

Egy villogó led megfigyelése, a gépek zaja, az infrastruktúra mindenhol jelen lévő hálózata természetesnek érzékelt nyomással hat a környezetre, ami élve a látvány erejével kúszik a mindennap látott, vagy láttatott világ képébe.
A természeti jelenségek erejüket megmutatva változtatják át pillanatok alatt ezt a mesterséges képet, átvéve ezzel a hatalmat a felépített világ felett. Ekkor látható az az elfojtott erő, ami mindenkor álmos rémként mutatkozik meg az emberek világában.

Kategóriák: