Az elme tükrében: szabad verseny, változó piac

Opciókat már az is keres, aki lusta utánajárni az őt érintő dolgokon, mert a társadalom szebb kifejezés hijján kényszeríti erre. A haladás, a fejlődés elsősorban a fejekben dől el, és nem a vásárlás növekedésében, adott esetben egy termék népszerűségében mérendő.
 

Már az internet sem a régi?

Egy bizonyos, a láz, amit a könnyű pénzszerzés, a keresők, a tartalomkezelők, és a mérhetetlen mennyiségű tartalom okozott egyre inkább ködös, múltba révedő emlékkép lesz csupán.
A fejlődés újszerű szaktudást hozott, más kérdés persze, hogy ebben ki, hogy találja meg a helyét, azonban tanulással, tudatos
választással fejleszthető, csiszolható a legkapatosabb elme is, mert valljuk be, titokban erre vágyik mindenki a nyers erő fitogtatásán és a pallérozott elme magasztos öntudatán túl is természetszerűleg.

Nem arról van itt szó, hogy a mellébeszélés elrejti a hiányosságokat. Mindenki saját úttal rendelkezik, ami azonnal szembeötlő, bármennyire is szeretnénk ezt, vagy sem.

Az a bizonyos torta.

A könnyebb út a rázósabb is egyben. Aki odafigyel a saját területén történő változásokra, a divat és a trendek alakulására, az könnyebben észreveheti az életképesebb, és a gyors lefolyású tendenciákat. A sietség persze nem vezet jobbra, ebben a korban a jól átdolgozott anyagból lehetséges újabb formát, hozáadott értéket teremteni. Attól függetlenül, hogy a piac mennyire telített, vagy sem, a jó ötlet életképes marad, adott esetben még várathat is magára, esetleg átalakulhat, hogy életképes talajra találjon a maga számára.

Rovatok:

Kategóriák:

Forrás: