Android teszt

Fanyar humorral bár, de egy mindenféle belső babrálálástól részlegesen elzárt Windows felhasználó kissé elveszettnek érezheti magát rossz driverek, rendszerújratelepítés, registry metszés és dll fájlok nélkül.

Az Android mindent nélkülöző magatartása egy új kihívás elé állítja az embert miután önmagától telesen elzárta azt, a kertelés nélküli használatra.
A fenti hiányosságokkal szemben azonban egy teljesen önálló, a saját képünkre alkotott rendszer lehet a
végeredmény, amit a keresők és az ujjaink fölös terhelése nélkül hozhatunk létre.
Ettől kap igazán értelmet a felhő filozófia...

Ez a szemlélet uszítja a gazdáját a helyes felhasználásra, mivel más lehetőség nem nagyon van, nem lehetünk kivénhedt hippik, akik hírből sem láttak még szakkönyveket, mégis guruként kezelik saját PC-iket.
Türelem az kell hozzá, a szigorúbb szabályok miatt, de mivel lényegében ez adódik, a legkevésbé sem lesz túlérett a gyümölcs.

Nincs mert nem is lehet meg az a hiányérzet, amit egy váratlan rendszerhiba után fáradtan felálva a félbehagyott feladataink miatt éreznénk.
A másik oldal viszont, hogy egy kompakt PC-hez képest nagyon nagy a hangsúly a hardware megbízhatóságán. Egy telefon, táblagép otthoni szerelése, alkatrészcseréje az átlagembernek szinte lehetetlen vállalkozás,
tuningalkatrészekről, hibridekről pedig hallani sem lehet a gyártók egyedisége, a szabadalmak, valamint a technológia fiatalsága végett.
Van azonban hordozhatóság, mobilitás, költségmegtakarítás és szerencsés esetben rengeteg egyedinek mondható extra a belső és külső tulajdonségokban egyaránt.

A világ figyelme tehát nem véletlen, hogy effelé tendál, hiszen az idők során ez valamiképp hiányterületté változott. A fejlődés mostani úttörője tehát az Android, de ebbe még beleszólhat az új Windows generáció, de akár a NASA is.

Rovatok:

Kategóriák:

Forrás: