A szex az oka mindennek

Uccu neki. Vágjunk bele, ha mást nem, egy akkora barázdát, amekkorát még egy tisztességes kurva is megirigyel.

Valószínűleg mert mindenki így gondolkodik, legalábbis ezen a vonalon tévelyedik el talán örökre. A való életben is ilyenek lennénk? Mármint a hétköznapi dolgokban, hogy úgy kezdünk el mindent, mintha ott sem lennénk igazán? A társadalom elvárja ezt, ezért én is elvárom, mert elvárhatom, hogy felszenteljen, mikor hozzáérek. Máskor ez nem is kell, viszont akkor igen. Így lesz a szexből baszás, a haladó szellemből megtévelyedett lélek, hogy mit ne mondjak politikusokból pedig szexuális tanácsadó.
Viszont nekik ez éppen akkor nem kell, inkognitóban járnak, ők a néplélek jótevői, akik a jóakaratot, az erkölcsöt zsebből osztogatnák, ha nem volnának annyira tisztességesek, mondhatni elköteleződöttek a munkájuk iránt.
Való ez egy szabad szellemtől buzgó világba? Hát nem igazán, vagy csak bizonyos keretek között, de az már csak az a bizonyos adott eset, amit költői módon valaki adott, tehát a diktatúra maga.
A kulcsszó távol maradva ezen a szép napon a vértől és a mocsoktól legyen a pozíció. Minden mozgásban van és változik ugyanis, ezért tulajdonképp az univerzum törvényeiből kiindulva nem is kell tennünk semmit a változás kedvéért, az majd úgyis magától bekövetkezik, megesik, mi meg majd újból ott leszünk a frontvonalban megint, ha az időnk eljön, hogy megnyugtassuk a repkedő golyókat, eltérítsük a lövegeket, jó szándékkal dezinformáljuk a vezérkart, hogy a háború minél előbb érjen már véget.
Ezzel a vehemenciával kérdezem, te kerestél már társat az interneten?
Vagy abba a típusba sorolod magad, akinek ez nem kell, mert férfiként egy klubban két perc alatt felszedsz akárhány modell alkatú csajt, akik még az anyukájuk házában laknak, de már elfüggetlenedtek a család óvni-védelmezni kívánó légkörétől, ezért már fogod is a kezedben az ollót, a nagykést, mindegy mit, azzal, amivel vágni lehet, hogy megmutasd, hogyan kell ezt csinálni. Ez nem ítélet, tisztelet a bátraknak, azoknak legalábbis, akik nem tévelyednek el.
Nem tagadnivaló, hogy a mocsoktól és a pinaszagtól duzzadó társkeresőkön, netán még igazibb módon szextárskeresőkön könnyen meg lehet részegedni, delirium tremens az, ami akkora adagot lök az ember fejébe elvárásokból, jocó péniszéből, katika seggéből, hogy a végén a vigaszt már tényleg csak tibike kamuprofilja jelenti.
"Ezt kérem megoldani, mert lehetetlen."
Az internet nem erre való. Vásárolgatásra, egymással való kapcsolattartásra, és ha megfizettük az árat, akkor az Alénával való kapcsolattartásra, akit egy buliból ismerünk már a múlt hét óta. Amúgy meg lophatunk filmet, játékot, vagy olvashatunk ezoterikus tartalmú cikkeket, esetleg fixálhatjuk a Youtube-ot a böngészőben, hogy meglegyen.

Egyébként ha egy jó lelkű nyitott lányt keresnénk, menjünk oda, ahol egy hívással elintézhető ez az egész. Pár ezres és kész. Az agyunk lett az infrastruktúra, ő generálta ezt a mondhatni selejtes érzést, hogy márpedig ettől távol kell maradni, ha lehet akkor mindenképp, várjuk otthon, míg a szomszéd utcából valaki beajánlja majd egy lány ismerősét, esetleg a mama egy tisztességes, általa ténylegesen átvilágított ifjút előbbi némi szívességért, utóbbi dizájnos anyósérzésért cserébe.
Kell érteni, hogy miért van ez így? Miért kell ellenkező előjellel bizonyítani azt, amit mások tévedése, hibái, figyelmetlensége okoz? Akkor most általánosítunk?! Dehogy, csak akkor, ha közben a sötétben meg sarkonfordulunk alkalmi rendszerességgel. Az anyai szellem majd mindent elrendez.

Ezek után tapasztalt tanácsadóként azt ajánlanám, ezzel a leterhelt, infrastruktúrává,
vakondjárattá lett aggyal ne menjünk az "oszinteseg.com"-nak még a közelébe sem, mert harmadik ismeretlennek teszünk meg nem fizetett jószolgálatot akkor vele, azaz ráfaragunk rövidesen. Fizetni a végén, úgyis meg tehát ki fog megint?

Rovatok:

Kategóriák:

Forrás: