A számítástechnika egyre kisebb eszközei

Az információszerzés, a naprakész tudás alapot teremt a kommunikáció sallangmentesítésére, ezzel olyan témák természetesebb módon kerülhetnek szóba, vagy mehetünk el mellettük ha már hallottuk, láttuk olvastunk róla valahol.

Ezzel egyfajta védelemet, burkot képezve maga köré az ember, anélkül, hogy a megrökönyödés bármely formályát is meg kellene tapasztalnia, olyan utakra tévedni ezzel, ami nem feltétlenül a boldogulás célját szolgálja.
Eredményes a technológia korában az egyén felvértezése, információval való megtöltése, meglépve ezzel azt a mindenkire ránehezedő nyomás, társadalmi, való életbeni szerepvállalásának leegyszerűsítését.

Talán ezért van szükség elszeparálódni, emberek közt egyedül lenni. Mert az, hogy mennyit szeretnénk kapcsolódni a külvilághoz, mennyire szeretnénk belekeveredni, elveszni a mindennapok kevésbé fontos eseményeiben.
motívumA zene energetizáló hatása, az olvasás tudásszomj oltó hatása, a fiml, tv által közvetített vizuális tartalom sokféleképpen képes segíteni abban, hogy megtudjuk a világról azt, amit lehet még csak sejteni lehetne.
A számítástechnika, és lényegében az internet különböző attitűdökkel szolgál.

A régebbi korokban, mindenkor a létezés lehetőségeit kiaknázva igyekezett megfelelni az ember a tömeggel, szemben, a könnyebb boldogulást, élet megalapozásának érdekében.
A gondolkodó ember berendezkedik, helyet keres magának, ehhez igazítja a nem feltétlenül létszükségletként felmerülő igényeit.

A siker megjósolható, mivel ha valami szolgálja azt a célt, ami a társadalom számára hasznos, értéket ad, új utakon való haladás lehetőségét teremti meg, akkor az helyet, bizalmat kap a világ forgatagában.

Rovatok:

Kategóriák:

Forrás: