A Google kapcsolat

A profilbővítés a mobilpiac, többed magával a szoftveres iparág, többek közt a mobil operációs rendszerek, közösségi háló jól pozícionált szereplőjévé nőtte, növelte magát.
A megvalósult interakció az a titok, aminek segítségével ha online életről van szó, ez a név elkerülhetetlen, de legalább is feltörekvő és érdemes odafigyelni rá.
Kiemelkedő az internetes keresésben, a mobil OS (Android) fejlesztésben, valamint a hirdetési gyakorlatban tett vállalása, amivel saját maga számára teremtett piacot, újabb lefedhető részterületeket, amiken nem mellékesen később maga is magas szintű minőséget képviseltet.
Ugyan van több példája a kor újdonsága, az interneten, a számítástechnikán felcseperedett vállalkozásoknak, mégsem a mennyiségi, hanem a minőségi komplexitásában érdemes fogódzót találni, hiszen az USA piacképességeit látva ez egyáltalán nem lehetetlenség. Magától értetődik a gondoltat, miszerint ma már elvárható, hogy a számítástechnikai eszközök kompatibilis szoftvert futtassanak, legalább valamilyen formában túl a szinkronizálás, az adatcsere tényén.
Flexibilis, előremutató a flash alapokra helyezett élményszerű internet -"nyáktúra". Ezzel nem kevesebb a már készpénre váltható igéret, minthogy a telefoneszközök nem szimplán bővítésen, nem is csak korszerűsítésen esnek át, hanem önálló, mindenttudó megtestesülései lesznek az on állásba kapcsolható hétköznapi tárgyainknak egyenértékűen a számítógépekkel, majd a saját adottságaiból adódóan jóval túl is szárnyalhatja azokat.

Rovatok:

Kategóriák:

Forrás: