IT

A korszerű asztali gépet harmadával olcsóbb üzemeltetni

A korszerű asztali számítógépek mintegy 30 százalékkal kevesebb áramot fogyasztanak, mint például az öt évesnél régebbiek.

Rovatok:

Gazdasági áttörést hozhat Kelet-Európában az IoE technológia

Óriási potenciált, a gyökeres gazdasági átalakulás lehetőségét rejti magában a "minden a hálón" (Internet of Everything, IoE) technológia terjedése világszerte, Kelet-Európa pedig kifejezetten jó lehetőséget kínál a technológiát megragadó kezdő vállalkozásoknak.

Rovatok:

Az idei év első biztonsági incidense

Kombinációs zár A Snapchat nevű szolgáltatás irónikusan etikus az hakkelés áldozatává vált. A Gibson Security nevezetű Ausztrál csapat idejében jelezett egy gyenge pontot a cég felé, így annak tudomása volt a problémáról.

Rovatok:

Szabadalmi komp(romisszum)háború

Stock Images: Business objects. Image: 198174Furcsa de ez nagyjából fedi a valóságot. Ingyen nem jön az én tájékomra és én sem megyek őfeléje.

Rovatok:

A hálózat biztonsága

connectedNemcsak az internetnek, a kisebb hálózatoknak is biztonságosnak kell lenniük. Ahhoz, hogy működőképes legyen minden háztartban is egy bonyolult feladatokat ellátó stabil és jól működő hátteret kellett építeni.

Rovatok:

Csodavárás IT cégek életében is

Future lookZsugorodik a gyártó és forgalmazó cégek élettere. Misem bizonyítja ezt jobban, mint a korábban még vezető multik mostani megtorpanása.

Rovatok:

Oldalak

Feliratkozás IT csatornájára